Alles Over de Avondopleiding Verzorgende IG

De vraag naar een avondopleiding verzorgende ig is de laatste jaren flink toegenomen. Steeds meer professionals kiezen er de laatste jaren voor om zich te laten omscholen. Velen doen dit omdat ze er na een paar jaar achter komen dat ze op de verkeerde plek zitten. Ze besluiten vervolgens dat ze toch graag in de zorg zouden willen werken en laten zich omscholen via een avondopleiding verzorgende ig.

Een avondopleiding verzorgende ig is ideaal voor personen die vanwege omstandigheden geen tijd meer hebben om overdag in de schoolbanken te zitten. Denk bijvoorbeeld aan personen met een vaste baan of mensen met kinderen.

Waar volg je een avondopleiding verzorgende ig?

De meeste scholieren die een opleiding verzorgende ig volgen doen dit op een ROC of een andere mbo instelling. Helaas is het hier heel normaal om een aantal dagen per week in de schoolbanken te zitten. Geldt dit voor jou ook? Dan zul je moeten kijken naar een alternatief zoals een avondopleiding verzorgende ig. De avondopleiding verzorgende ig kun je volgen bij onderwijsaanbieders die zijn gespecialiseerd in flexibel onderwijs. De LOI is hier een goed voorbeeld van. Bij het LOI kun je een opleiding verzorgende ig volgen en heb je veel vrijheid. Zo kun je er dus een avondopleiding volgen.

Echter, bij een avondopleiding houdt het niet op. Het LOI biedt nog allerlei andere flexibele studeermogelijkheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een thuisopleiding of een weekendopleiding? Met een thuisopleiding volg je de opleiding verzorgende ig volledig vanuit huis. Zo ben je in de gelegenheid om volledig je eigen studietempo te bepalen en kun je studeren waar en wanneer je zelf wil. Als je er genoeg tijd in steekt kun je zelfs met 12 maanden al een diploma halen. Heb je wat minder tijd? Geen probleem, dan doe je iets langer over je opleiding.

Daarbij heb je er ook nog de mogelijkheid om een weekendopleiding te volgen. Vind je het niks om volledig op jezelf aangewezen te zijn en zit je toch liever in de schoolbanken? Er is ook een mogelijkheid om op zaterdag of zondag een opleiding te volgen. Kortom, ben je op zoek naar een avondopleiding verzorgende ig? Kijk dan eens bij het LOI.